Andres anbefalinger


Som facilitator og mediator

 

”Jeg har kendt Hanne Pilegaard igennem mange år, og igennem flere projekter. Udover at have en eminent evne til at tænke strukturelt, besidder Hanne en indlevelsesevne og omsorg, som gør hende i stand til at transformere kulturer og stemninger i positiv retning. Disse evner gør, at Hanne som facilitator og mediator får succes, hvor andre ikke lykkes.”

– Mediator, advokat, psykoterapeut, Tina Monberg, mediationcenter a/s

Som facilitator på møde for direktørerne for 6 danske repræsentationer i Bruxelles, der gerne ville styrke deres samarbejde:

”Der var enighed i gruppen om, at det var en god dag, og at vi kom et stort skridt videre. Og jeg fornemmer, at vi er enige om at arbejde videre på det grundlag, vi fik etableret i går. Der var også enighed om, at det gjorde en absolut positiv forskel at have en ekstern facilitator af eftermiddagen. Vi ville ikke have nået, hvad vi gjorde, uden.”

Lars Holte Nielsen, Director, Central Denmark EU Office

Som facilitator og coach for ledere i den humanitære organisation Save the Children:

“Hanne has facilitated on our Leadership Development Programme (LDP) and Senior Management Development Programme (SMDP) since September 2012. Participants have rated Hanne highly on her facilitation and support to their learning. Hanne is flexibile, adaptable and a valuable support to the wider project team during the programme to ensure its smooth delivery”

Shola Awolesi, Global Leadership Development Manager at Save the Children

Som mentor og coach – og leder

”Hanne Pilegaard er en åben, varmhjertet og imødekommende Coach og Mentor. Jeg kender Hanne som et menneske der oprigtigt interesserer sig for sin Mentee og for hvem der ikke eksisterer nogen begrænsninger for hvor meget det enkelte menneske er i stand til at udvikle sig eller kan opnå i livet. Hanne er rummelig og du vil i mødet med hende øjeblikkeligt opleve oprigtig interesse, forståelse, nysgerrighed, humor og en støtte du ikke kan undgå at bemærke.”

Zafreen Niazi, Psykolog Konsulent

 

”Hanne er en varm og begavet mentor. Hun er god til at se åbent på personen og situationen foran hende. Der er ikke noget ”jeg synes bare, du skal gøre sådan og sådan”. I stedet lægger Hanne op til sparring omkring mange forskellige muligheder. Hun lytter og engagerer sig og kommer med begrundet opbakning, når det er det, der er behov for.”

Signe Poppenbøll, Kommunikation og formidling

 

“Hanne is the most empatic boss I’ve ever had. Hanne knows to listen to your recommendations and to guide and coach you towards the goal you’ve agreed on without correcting directly. Hanne has the most positive spirit and creates a great ambiance around her – though never compromising with the quality of the content and work.”

Eva Hesse Lundström, Senior Consultant, PR, event and campaigning at Engineer the Future

Advocacy/fortaler virksomhed

“Hanne is a dedicated and engaged person with good technical skills on human rights, advocacy and policy. I enjoyed working with her in Save the Children Denmark and can fully recommend her as a consultant within policy, advocacy, development and human rights issues – and as a warm and joyful colleague as well.”

Sita Michael Bormann Senior Advisor, Child Protection, Save the Children Denmark

Den glade arbejdsplads